Vážení zákaznici z důvodu dovolené v době od 26.6.2023 do 10.7.2023 nebudeme moci vyřizovat Vaše objednávky děkujeme za pochopení.
Náš tým, který již dlouhodobě považuje chlorelu za základ zdravé výživy, může potvrdit, že při zařazení chlorelly do svého jídelníčku dosáhnete optimálního výkonu nejen fyzického, ale i rovnováhy psychické.
Rozhodli jsme se pozorovat chlorelu z hlediska jejího zásahu do naší životosprávy, jak už bylo naznačeno v kapitole Naše představy a záměry. Náročnost na přírodní zdroje potravy stoupla, a to díky tomu, že moderní člověk má snahu si sestavit jídelníček z kvalitních přírodních zdrojů, ale také s ohledem na životní prostředí. Chlorella se tady jeví opravdu jako nenahraditelná možnost, díky jejímu obsahu (viz Základní pojmy o chlorelle), jejím blahodárným účinkům (viz Chlorella a celkově zlepšení zdraví). Je vhodné připomenout, že existují i projekty, které se zabývají pěstováním chlorelly proti zvýšené koncentraci oxidu uhličitého, kdy chlorella díky svému rychlému množení spotřebuje hodně oxidu uhličitého.
Pokud se někdo domnívá, že chlorella dokáže zachránit naše zdraví i životní prostředí, tak není daleko od pravdy. Chlorella dokáže při správném využití ozdravit lidi i přírodu.
Chlorella není lék, chlorella neléčí, nikdy nebyla registrována jako léčivo, chlorella je totiž potravina. Čistá potravina, která vyživuje a posiluje tělo i duši, tak že se samo vyčistí a ozdraví a začne optimalizovat své fyziologické funkce.
Náš organismus trpí velkým stresem, nedostatkem kvalitních živin a špatnou životosprávou. Užívání chlorelly nás zbavuje několika nepříjemností, ať spojených s trávením (viz Chlorella a její působení v žaludku, Chlorella a její přímý příznivý vliv na játra, Tenké a tlusté střevo) nebo s obezitou (viz Chlorella a hubnutí) či imunitou (viz Chlorella jako prevence).
Všechny projevy nezdravé životosprávy 21. století se odrazí v kvalitě našeho života a na každodenní aktivitě. Chlorella může toto změnit, zlepší Vaši výkonnost a posílí zdravý rozum.
Člověk se musí jen zamyslet nad tím, jak se stravuje a jakou kvalitu života mu jeho strava umožňuje.